Kercim me kurth iluzionin optik qe mashtron gjithkend! Mund ta kuptoni ndryshimin? (video)

Kercim

Hapat janë të thjeshta dhe është një kërcim i zakonshëm!
Por, ndryshimi është në atë që se sa bukur kurthi i iluzionit optik të mashtron teksa bukuroshet e veshura me stil kërcejnë ashtu siç ato “dinë” duke futur në “lak” shikuesin!

Ndiqeni këtë kërcim kaq të veçantë dhe mundohuni të kuptoni dallimin!