Keni vepruar gabim. Ja si të vishni në mënyrën e duhur sutjenat


Si te vishni ne mënyrën e duhur sutjenat by f1359698724
Shumica e femrave i veshin sutjenat gjatë gjithë ditës dhe disa të tjera edhe gjatë natës.

Megjithatë, sutjenat duhet të vishen me kujdes, pasi mund të shkaktojnë sëmundje ose lëkurë të varur në pjesën e shpinës. Për të mos përmendur ndikimin në elasticitetin e gjirit nëse nuk vishen si duhet.

Sigurohuni gjithmonë që gjoksi të vendoset mirë në kupat e sutjenave, të cilat nuk duhet të jenë shumë të ngushta. Për më tepër detaje rreth veshjes së tyre shikoni videon bashkangjitur.
ggg-1