Keni probleme me dëgjimin, përdorni këto metoda

Në mënyrë që të keni një dëgjim më të mirë, ka disa metoda për ta bërë këtë. Ndaj nëse keni probleme mos nguroni t’i provoni, janë të thjeshta.
Kanellë dhe mjaltë
Përzieni këtë sasi dhe përdoreni dy herë në ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje për rezultate më të mira.
Vera e kuqe dhe çaji i gjelbër
Të dy këto pije kanë aftësi antioksiduese dhe janë shumë të mira për forcimin e imunitetit. Gjithashtu konsumimi i tyre ndihmon në mbrojtjen e veshit nga efektet e jashtme.
Hudhra dhe vaji i ullirit
Sicilianët janë populli që e përdorin më së shumti hudhrën, madje ata e përdorin hudhrën edhe për të dëgjuar më të mirë. Shtypni disa thelpinj të hudhrës dhe përzieni me një sasi të vajit të ullirit. Sigurohuni që hudhra ka lëshuar lëngun e saj dhe më pas këtë lëng përdoreni duke vendosur disa pika në vesh. Përdoreni një pambuk që ta mbyllni për pak çaste veshin në mënyrë që efekti të jetë sa më i madh.
Hudhra dhe qepa e kuqe
Lëngu që krijohet nga kombinimi i këtyre dy komponentëve besohet se ndihmon shumë për dëgjim më të mirë. Përzieni 30 ml lëng të hudhrës dhe 30 ml lëng të qepës së kuqe. Këtë lëng përdoreni një herë në ditë.