Keni pasqyrë në dhomën e gjumit? Pasi të lexoni këtë do e hiqni urgjent

Populli kinez është i njohur është besëtytnitë e shumta, por njëra prej tyre është më e veçantë se të tjerat.

Ajo njihet si teknika Feng Shui dhe për të ka një mori interpretimesh për çështje të ndryshme mbi jetën.

Kliko per me shume info
Interpretimi që ka bërë më shumë bujë është, ai mbi mbajtjen e pasqyrave në dhomën e gjumit. Sipas Feng Shuit pasqyra nuk duhet të mbahet në dhomën e gjumit pasi ndjell ters.

Në besimin kineze pasqyra nuk duhet të jetë në krahun e kundërt të krevatit dhe nëse ju e mbani pasqyrën në këtë drejtim do të keni probleme me martesën tuaj.

Teknika argumenton edhe për pozicionet e pasqyrës që sjellin ngjarje të këqija në shtëpinë tuaj. Shkak për këtë bëhet energjia negative që buron nga pasqyra.

E nëse e keni të domosdoshme mbajtjen e një pasqyre në dhomën e gjumit, sipas teknikës kineze duhet ta vendosi atë në brendësi të dollapit tuaj.