Këngëtarja shqiptare shpërthen ndaj ish-bashkëshortit: Mbushi barkun fëmijës

Pas një intervistë të këngëtarit Sajmir Çili, ka reaguar ish-bashkëshortja e tij me anë të një statusi në profilin e saj në Facebook Suela Kalaja, po ashtu këngëtare.

Ke të drejtë që ke frikë nga Zoti baba fëmijë! Një artist di të thotë emrin e autores së teksteve që dhe atë autorësi e kalon ne media si ndjenja jote e madhe.

Më kot mbush mediat me fotot e vajzës tonë, por kujtohu t’i mbushesh shpirtin dhe barkun! U ankove e akuzove tek gazetarët.

Unë e respektova ti përfitove nga besnikëria ime e fjalës se dhënë”, – ka shkuar Suela.

Edhe divorci i dy këngëtarëve bëri bujë, por arsyeja e ndarjes nuk është mësuar ende.