Këngëtarja shqiptare rrëfen tmerrin: Loja që për pak sa nuk më mori jetën

Edhe pse duket sikur fëmijët në fakt nuk luajnë lojra të rrezikshme në fakt me ta asnjëherë nuk i dihet dhe gjithmonë ka të papritura.

Këngëtarja e talentuar Klea Huta ka treguar lojën që për pak sa nuk i mori jetën asaj dhe shoqeve të saj kur ishin të vogla.

Gjatë lojës “Luaj me jetën e tjetrit”, Klea ka treguar se kur ishte e vogël, gjatë një loje me shoqet është futur në bagazhin e një makine duke u asfiksuar nga mungesa e oksigjenit.

Por falë Zotit, moderatorja dhe shoqet arritën të shpëtonin paq nga kjo situatë e të shmangnin një tragjedi.