Këngëtarja seksi, Fjolla Morina, tregon se kur e humbi virgjërinë


Fjolla Morina tregon moshën kur humbi virgjërinë

Këngëtarja seksi, Fjolla Morina, ka rrëfyer momente nga jeta e saj për “Kosovaren”. Ajo ka treguar se është martuar shumë herët, pa i mbushur ende 17 vjeçe, kur edhe e ka lindur vajzën e saj të parë.

Fjolla ka pohuar gjithashtu se në atë moshë kishte pasur për herë të parë të dashur dhe se marrëdhënien e parë seksuale e ka kryer pasi u martua.
FM