Këngëtarja kosovare rrihet në Tetovë – (FOTO & VIDEO)

Mëngjesin e së hënës 45 vjeçarja B.Z nga Shkupi, së bashku me burrin e saj E.A 38 vjeçar nga Ferizaji, dhe shoqen e saj H.S 52 vjeçare nga Shkupi, në Stacionin Policor në Tetovë kanë denoncuar dhunë që ndaj tyre e kanë uhstruar dy persona na Tetova, gjegjësisht pronarë të një lokali që ndodhet përgjatë rrugës së vjetër Tetovë-Shkup dhe i njëri i punësuar. Pasi që dy këngëtaret kanë përfunduar me këndimin në lokal, 45 vjeçarja ka kërkuar nga pronari që t`i paguajë për angazhimin e tyre por në vend se t`i paguajë pronari ka filluar që ta tërheq për flokësh.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

Video Link