Këngëtarja del me mbathje në mes të Tiranës, i ndodh ajo që se mendonte kurrë

Këngëtarja shqiptare me origjinë nga Maqedonia, Laura Krliu është gjobitur nga policia, pasi ka dalë në rrugë e veshur në mënyrë të papërshtashme.

Ajo është gjobitur nga policia e Tiranës për veshje të papërshtatshme në ambiente publike. Laura ka shëtitur nëpër rrugët e Tiranës e veshur me një bluzë të bardhë dhe të brendshme të zeza.

Mësohet se Luara ka xhiruar videoklipin e saj në bregdetin shqiptar dhe mund të ketë harruar të ndërrohet.