Këngëtari shqiptar kapet mat në Londër: Shihni si i ndan lekët si i ‘babëzitur’ (VIDEO)


Viti i Ri duket se ka qenë shumë fitimprurës për këngëtarët shqiptarë, e sidomos, për ata këngëtarë që kanë kënduar jashtë shtetit në natën e ndërrimit të vitit. I tillë është Zef Beka, i cili ka kënaqur shqiptarët me zërin e tij në një lokal në Londër. Megjithatë, ai është kapur “mat” nga disa shqiptarë, të cilët e kanë nisur videon në redaksinë e JOQ. “Zef Beka dhe Bajram Gigolli duke ndarë lekët si të babëzitur akoma pa u mbyllur festa, mezi i paska prit. Videoja është bërë në Londër natën e Vitit të Ri”, kështu shkruan raportuesi për JOQ, teksa e “dënon” veprimin e këngëtarit.