Këngëtaret shqiptare si ishin dhe janë bërë

Të jesh një këngëtare e suksesshme në ditët e sotme, nuk do të thotë vetëm të kesh zë shumë të mirë, por duhet kujdes i veçantë për pamjen dhe stilin në veshje.

Këngëtaret femra janë ato të cilat i duhet të kujdesen më së shumti për të qenë në koherencë me modën dhe tendencat më të fundit.

Të krijosh një imazh të bukur në botën e muzikës kushton shumë, ndaj dhe shpenzimet e këngëtareve kanë qenë të shumta dhe për këtë flasin vetë fotot e mëposhtme, ku janë përballë dy foto të këngëtareve, si ishin dhe si janë sot.

VIP – at në foto prej vitesh janë pjesë e botës së muzikës dhe ndryshimet në look kanë qenë të shumta, ku dallohen qartë dhe operacionet plastike të realizuara, veçanërisht buzët dhe gjoksi.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image