Këngëtares i dalin thithat në performancën live, por as që e vëren (Video +16)

singer-338x225_1477642278-6903772Këngëtarja Andreea Balan kishte një veshje shumë të hapur para, dhe në një moment zbuloi më shumë se duhet. Në disa raste asaj i dolën thithkat pa e kuptuar. E qëllimshme apo e rastësishme? Pak rëndësi ka, spektatorët duket se janë kënaqur, pasi videoja ka marrë dhjetëra mijëra klikime. Këngëtarja Andreea Balan kishte një veshje shumë të hapur para, dhe në një moment zbuloi më shumë se duhet. Në disa raste asaj i dolën thithkat pa e kuptuar. E qëllimshme apo e rastësishme? Pak rëndësi ka, spektatorët duket se janë kënaqur, pasi videoja ka marrë dhjetëra mijëra klikime