Këngë për hashashin: Të mbolla, të rrita, të bëra si dash… Video

kanabis-23_1476284729-311382Kënga e titulluar, “Baba Hashash” e cila flet për kultivimin e hashashit në Shqipëri këndohet nga Loli Kuca. Teksti i këngës i cili është bërë nga Arben Duka , dhe është orkestruar nga Zhulian Kuca, flet për sakrificat që bëjnë kultivuesit e hashashit për mbjelljen rritjen dhe korrjen e tij. Dhe fatkeqësisht në fund digjet nga aksionet e policisë. “Të mbolla të rrita të bëra si dash, po të vunë zjarrin o baba hashash. Të shikoj nga larg edhe qaj me lot, ah të zeztë neve që s’të mbrojmë dot”, thuhet në tekst.