Kënaqësia që u kushtoi shtrenjtë (Foto/Video, +16)

kenaqesia_1476745747-6416713Një burrë derisa kishte bërë seks kishte qenë shumë i zhurmshëm, dhe për shkak të këtij gjesti është tërhequr zvarrë nga pushuesit e nervozuar të hotelit, të cilët nuk mund të flinin. Burri i identifikuar si Lei, kishte injoruar trokitjet në derë të dhomës dhe kishte vazhduar të ‘kënaqet’ me të dashurën e tij, Por kamerat e sigurisë së hotelit kanë kapur momentin kur një biznesmen mban në duar rrobat e Leit, të cilin njëkohësisht e godet duke tentuar ta nxjerrë nga hoteli. Pas kësaj tollovie të krijuar ishin grumbulluar, dhjetëra pushues që ishin në katin e njëjtë ku po qëndronte Lei, duke ndihmuar Zhang ta tërheqin zvarrë çiftin e papërmbajtur. Sipas medieve ndërkombëtare, kjo ngjarje kishte ndodhur në qytetin Beihai në pjesën jugore të Kinës.

https://youtu.be/vLeNdVFeFz0