Këmbët e princeshës të Anglisë po çmendin rrjetin, në to ka diçka të pazakontë

Fotot e princeshës, Kate Middleton kanë pushtuar rrjetet sociale. Shkak për këtë janë bërë këmbët e saja.
Ajo që u ka rënë në sy është forma e çuditshme e kupës së saj të gjurit. Askush nuk e kishte vënë re më parë që kupa e saj e gjurit formonte fytyrën e një bebeje.
Jo të një bebeje dosido, por siç e kanë krahasuar të gjithë ata që e kanë parë, në këmbë i formohet per me shum detaje dhe foto
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim