Kë po e uron Marina Vjollca duke e puthur (Foto)

marina

Prezantuesja Marina Vjollca ka zgjedhur rrjetin social Instagram për të uruar nënën e saj me rastin e ditëlindjes.

Marina ka zgjedhur disa fjalë të vogla por sigurisht me vler shumë të madhe për të dhe dashurinë që ka për nënën e saj.

Ajo si mbishkrim të kësaj fotografie ka zgjedhur të potencoj se nëna e saj është më e bukura e botës dhe se ajo është fryma e tyre.