Kë erdhi për ta vrarë Kallashi nga Amerika në Kosovë? (Foto)

ka_1472967795-4959040
E bukur, shpërthyese, pa komplekse, një femër që nuk ja ndjen dhe që arriti ta bëjë vendin e saj në shoubiz.
Sot e njohin të gjithë. Kallashi mbetet senzacionale dhe arrin që me çdo lëvizje të kthehet në lajm, në qendër të vëmendjes.
Kallashi ishte në Amerikë dhe u kthye sërish në vendlindje, pranë miqve dhe adhuruesve që “vdesin” pas vallëzimit të saj
Ama siç shihet nga kjo foto e postuar në Viberin e saj, ajo ka ardhur e armatosur, gati për sulm. Ndaj kujt? Pse?
kaa_1472967785-1088379