Kavajë, parkon keq makinën, ja çfarë mësimi i japin disa të rinj (Video)

screenshot-2_1481054075-9692519Ndodh jo pak herë që drejtues automjetesh, të parkojnë makinat e tyre në mënyrë të gabuar, madje edhe duke bllokuar rrugën dhe krijuar trafik. Një ngjarje e tillë duket se ka ndodhur edhe në Kavajë, ku një person kishte parkuar gabim makinën e tij. Për t’i dhënë një mësim të mirë duket se kanë menduar një grup djemsh të rinj. Ata kanë marrë makinën dhe e kanë ngritur në ajër, aq shumë sa kanë liruar rrugën që drejtuesi në fjalë e kishte bllokuar,