Katër studente greke kapen duke kryer marrëdhënie seksuale me një gomar!

    atoTë shokuar janë banorët e qytetit të Grevenas në Greqi, nga akti i katër studenteve!
    Siç dhe pohuan vetë studentet, ato kryen marrëdhënie seksuale me një gomar, të cilin e kishte gjitoni i tyre, në shtëpinë ku banonin.
    Natë vonë, prishën kyçin e portës së stallës të komshiut, duke detyruar gomarin të kryente… për të plotësuar etjet marramendëse të studenteve.

    Komshiu siç dhe ai deklaroi, e kuptoi gjestin e studenteve kur i pa rastësisht tek po dilnin nga stalla e gomarit. Por, nuk ngurroj, menjëherë njoftoi policinë e cila mbërriti në vendngjarje dhe i arrestoi studentet, të cilat në vijim i dërgoi në spital për vizitë mjekësore…
    Dhe aty mbetën me gojë hapur!/Lajmeonline.net/