Katër ilaçe natyrale kundër kolesterolit të lartë

Kolesterolin me të vërtetë është më mirë ta parandaloni sesa ta shëroni! Ja si… Duke përdorur këto katër mënyra natyrale, që mund t’ju ndihmojnë shumë:

1. Filloni ditën me bollgur, badem të pjekur dhe fara të lirit

Kombinimi i fibrave të tretshme dhe aminoacideve omega 3, që luftojnë inflamacionet, mund ta ulni nivelin e kolesterolit të keq dhe triglicerideve, madje prej 10 deri në 30 për qind

2. Gjeni kohë për meditim

Në studimin e fundit është vërtetuar se meshkujt, që kishin praktikuar shkathtësitë, përmes së cilave ata kanë zbutur stresin, prej 6 deri në 35 për qind kanë sasi më të ulët të kolesterolit.

3. Pini një gotë verë të bardhë

Kombinimi i etanolit dhe antioksiduesve ul sasinë e lartë të koleseterolit, madje mundet edhe të ndikojë pozitivisht në shëndetin e zemrës.

4. Hani shumë selino

Selino e pastron mëlçinë, ul nivelin e sheqerit në gjak dhe shtypjen e lartë të gjakut, e po ashtu përdoret edhe për pastrimin e organizmit dhe forcimin e nervave. Më së miri është ta konsumoni ashtu të papërpunuar.Katër ilaçe natyrale kundër kolesterolit të lartë