Katër dëshirat më të shfrenuara të femrave në krevat, a guxojnë meshkujt t’ua plotësojnë?

Për dëshira të shfrenuara në shtrat zakonisht mbahen meshkujt, por mos mendoni se femrat nuk kanë dëshira të tilla dhe fantazi.

Fantazitë e femrave mund të jenë shumë relative dhe të zjarrta. Sajti “Healthy Place”, ka realizuar një sondazh lidhur me dëshirat më të shfrenuara të femrave.

Në vendin e parë ka rezultuar “marrja me forcë nga partneri”. Nuk bëhet fjalë për dhunë por për një dëshirë agresive, por për dëshirën e të udhëhequr në krevat.

Në vendin e dytë renditet dëshira për tu shtirur si mashkull për një natë dhe për të tërhequr partnerin drejt dëshirave më të fshehta.

Në vendin e tretë renditet dëshira për të bërë kërcime erotike në tub.

Në vendin e katër dhe të fundit është renditur dëshira e të kryerit marrëdhënie seksuale me drejtorin ose shefin.