Kastro Zizos s’duron dot më: Na mbytën kurvat. Ah…!


Këngëtari i famshëm shqiptar, Kastro Zizo, asnjëherë nuk përdor dorashka dhe është i drejtpërdrejtë në ato që thotë dhe bën, ndaj shpërthimi i tij më i fundit nuk habit shumë.

Në një status në Facebook, kantautori shprehet se “na mbytën kurvat”. Sipas tij në Shqipëri paragjykimet janë ende të forta dhe vë në dukje gjithashtu sjelljen vulgare të femrave, shkruan revista Bordo.

“Lloj e soj kurve nëpër “clube”-t e natës, vetëm linesi u ka ngel pa nxjerrë. Sa heq bluzën dhe del me kanotiere një mashkull, vijnë dhe e shoqërojnë këta “badigardët” për thyerje etike. Ah, si nuk kam një grusht të fortë t’i çaj arrat pa çekiç!”- shkruan Kastro.
kz