Kastro Zizos i bëjnë presion, pas denoncimit për sistemin shëndetësor. K*rva, pisa do ma dëgjoni krismën


Pas rrëfimit të tij për sistemin e kalbur shëndetësor dhe vdekjen e nënës.

“K*rva, pisa, derra…mallkuar qofshi në gjenezë…guxoni dhe më bëni presion! Në mes Tiranës dhe Prishtinës më keni çdo ditë. Por “krismën” time do ta dëgjoni për pak kohë…ajo që do ju buçasë dhe do ju humbi dëgjimin, se të qorruar jeni…dini vetëm të hani dhe ajo shqisë ju ka mbetur. P.s shihemi në Parlament, nuk jam i vetëm.’’, shkruan Kastro i revoltuar.”NewsBomb”

STATUSI I PLOTË:

‘’Vdekja e nenës sime më dha forcë të madhe për të filluar disa kauza njerëzore në ktë vend të drejtuar nga Derrat. Një jetë e drejtuar nga Derrat. Qindra jetë çdo vit që flijohen për të pasur ora të shtrenjta apo për të ushqyer dashnorët në krahë. Batak, helm, zeherr të mishëruar në disa karikatura drejtuese. K*rva, pisa, derra…mallkuar qofshi në gjenezë…guxoni dhe më bëni presion! Në mes Tiranës dhe Prishtinës më keni çdo ditë. Por “krismën” time do ta dëgjoni për pak kohë…ajo që do ju buçasë dhe do ju humbi dëgjimin, se të qorruar jeni…dini vetëm të hani dhe ajo shqisë ju ka mbetur.

P.s shihemi në Parlament, nuk jam i vetëm.’’
kz