Kastro Zizo, “mat” në pub me një brune

loading...

11

loading...
Ka dy ndarje me bashkëshortet (partnere) në të kaluarën e tij, megjithëse është ende i ri. Por ky fakt nuk e pengon me sa duket aspak Kastron që të mos i mohojë vetes zbavitjet e një djali të ri, që duket sikur e kaluara nuk i ka lënë ndonjë plagë. Por plagë mund të mos i ketë lënë, por fëmijë po ama! Kastro sot është babai i një djali nga martesa e tij e parë dhe i një vajze nga bashkëjetesa me prezantuesen Erleta Hoti. Javën e kaluar, në një intervistë, Kastro u shpreh se Erleta është psikopate, duke krijuar idenë se ndarja mes tyre nuk ka qenë aspak qytetare dhe e paqtë, ndërkohë që thuhet se Erleta është hidhëruar shumë nga ky prononcim i babait të fëmijës. Por Kastros me sa duket nuk i bëhet shumë vonë. Ai është argëtuar fundjavën e kaluar në një pub të Tiranës me një brune shumë simpatike, me të cilën kanë shkëmbyer edhe përqafime. Të presim çfarë ka për të na thënë “Kasketa” për këtë rast.(panoramaplus)

loading...