“Kasketa”, Hervin Çuli puth Kastron në buzë

73259Hervin Çuli, i ftuari special në emisionin “Kasketa”, gjatë bisedës është ngritur dhe e ka puthur atë në buzë.

Kastro e ka kundërshtuar për pak sekonda, por ai me pak vështirësi ka arritur “t’ia rrëmbejë një puthje” televizive.

Kastro i cili njihet për skupet e tij në media, duket se kësaj radhe Çuli i ka kaluar pritshmëritë e tij.

Gjithçka është përcjellë me humor, batuta ashtu sic dyshja e veçantë Çuli-Kastro di të përcjellë për publikun.

Shikoni momentin e puthjes!