Karate në rrugët e Kinës, një femër neutralizon një tjetër femër (VIDEO)

Një skenë e ngjashme me një film karateje është filmuar nga kalimtarë të rastit në një nga rrugët e një qyteti kinez. Mediart vendase që raportojnë lajmin bëjnë të ditur se një grua me një palë gërshërë në duar, kishte dalë në rrugë dhe po kërcënonte njerëzit. Incidenti ndodhi jashtë një restoranti të ushqimit të shpejtë në Guangzhou më 6 janar ndërsa sipas dëshmitarëve gruaja me gërshërë në duar pretendonte se fundi i botës po afronte dhe i kishte duart me gjak.

Ndiqni videon me poshte:

Për fat të mirë, aty u gjend një tjetër femër, e cila arriti ta neutralizojë gruan me një lëvizje karateje.