Kaq seksi se keni parë ndonjëherë Adelinën

auto_10866126-878051892252094-2252261291910952891-o1431086666-848x471

Adelina Berisha thuajse ditë për ditë po sjellë foto të reja për fasnat.

Në foton e fundit që ka publikuar Adelina në faqen e saj në Instagram, fletë për bukurin e saj dhe linjat e saja perfekte.

12797830_644837568989265_312867094_n