Kapet Burri Duke Tradhëtuar Gruan, Ja Dënimi [Video]

1Në Indi një burrë është kapur në akt, duke tradhëtuar gruan e tijë me të cilën është i martuar për 15 vite, në të cilat gruaja është mbushur me mlef dhe vuajtje, ku më në fund pas kësaj ngjarje, ajo dhe të afërmit e sajë nxjerrin mllefin ndaj bashkëshortit.“Burri im punon në një kompani të automobilave, gjithashtu kjo vajzë punon bashkë me të. Ai e sjelli kolegen në shtëpi, duke thënë se ajo është duke pasur probleme me familjen e sajë, dhe se ata po e malltretonin. Gjithashtu më tha se ajo donte të kryej studimet dhe se nuk donte të martohej para kohe, për këtë shkak ne e pranuam në shtëpi”, tha gruaja.