Kapën fantazmën në një foto në liqen, terrorizohen kur zbulojnë të vërtetën

Një familje nga Shtetet e Bashkuara është tronditur teksa ka parë një detaj shokues në fotografinë që kanë realizuar në një liqen.
Ka qenë pikërisht një fantazmë pas tyre “surpriza” që ata nuk e prisnin dhe as që e kishin vënë re.

Mund të mendoni se ky është një budallallëk dhe se kjo nuk është e mundur, e në fakt dhe ata kështu mendonin.

Mirëpo, kur kanë zbuluar të vërtetën janë terrorizuar.

Në vitin 1915 një 13-vjeçare e quajtur Doreen O´Sullivan ishte mbytur në atë liqen.

Pikërisht, pas invstigimeve kryefamiljari Kim kuptoi dhe vërtetoi atë që i kishte ndodhur gjatë asaj fundjave në ekskursion me familjen.

Ai kishte parë liqenin të lëviste, të krijonte forma të çuditshme dhe të dëgjonte zëra.

Interesimi i madh i tij, bëri që ai të takojë dhe rojen e pyllit, i cili id ha dëshmi befasuese.

Roja i konfirmoi se çdo ditë përballet me shenja të tilla.

13-vjeçarja vazhdon akoma që të endet në pyll dhe “trupi” i saj është ende në liqen.

Dhe në fakt, bota është e përbërë nga mistere të tilla.