Kap gruan në krevat me fqinjin,për hatër të fëmijëve do ta marr përsëri gruan time, në qoftë se ajo pranon

manholdingwoman-680x350-530x300U trondita shumë kur kapa gruan time në flagrancë duke bërë seks me fqinjin. Në atë moment, mendova që ta vras, por jam i detyruar ta fal për hatër të dy fëmijëve tanë të mitur. Do të kërkoj që ajo që kthehet në shtëpi dhe do ta ha turpin me bukë. Nuk kam se çfarë të bëj”.

Kështu është shprehur 45-vjeçari Artur Kuqi nga fshati Topojë e Fierit, i cili dymbëdhjetë ditë më parë gjeti bashkëshorten e tij 41-vjeçare, Klarën, duke bërë marrëdhënie intime në krevatin bashkëshortor me bashkëfshatarin Vilson Rina, 25 vjeç.

“Asnjëherë nuk kam dyshuar se gruaja ime më tradhtonte. Para 12 ditësh unë u ktheva nga puna më herët se zakonisht. Pasi hyra në portën e kopshtit dhe më pas në banesë, pashë derën e dhomës së gjumit hapur. Dëgjova dhe zhurmë. Zgjata kokën të shikoja, por shtanga në vend. Bashkëshorten time e kapa mat me komshiun tonë, Vilson Rinën. M’u errën sytë, çfarë të bëja? Në të qindtat e sekondës mendova për fëmijët. Komshiu u ngrit dhe iku nga shtëpia ime, ndërsa gruaja ime nuk foli”,trergon ai..

Ai shton se ,”Nuk kisha çfarë të bëja. Më hipi gjaku në kokë dhe nuk e doja veten. Madje mendova që edhe mund t’i vrisja të dy, apo vetëm gruan time. Por kjo nuk do më çonte asgjëkundi. Kjo nuk ishte zgjidhja. Unë do të përfundoja në burg, do të bëhesha me hasmëri, ndërsa dy fëmijët e mi të mitur do të rriteshin rrugëve.”

Ai shprehet për “GSH”,në se duhet ta parnojë sërish gruan në shtëpi.

“Ka kaq ditë që vajza ime qan shumë dhe kërkon të ëmën. Veç varfërisë, m’u desh të përballem dhe me këtë problem. Nuk kam se çfarë të bëj. Për hatër të fëmijëve do ta marr përsëri gruan time, në qoftë se ajo pranon. Do ta ha turpin me bukë, do ta varros turpin vetëm për hir të fëmijëve tanë.