Kap dashnoren e burrit pas katër vjetësh ndjekjeje, e bën për spital (Video, +18)

loading...

loading...
Kjo video e filmuar në një qytezë në Kinë tregon momentin kur një grua kap më në fund dashnoren e burrit të saj në flagrancë. Ajo kishte 4 vjet që e ndiqte, por pa sukses, të paktën deri tani, Pasi i ka gjetur bashkë, ajo e ka kapur dashnoren për flokësh duke e nxjerrë në rrugë dhe duke e poshtëruar

loading...