Kanadaja po kërkon 305 mijë emigrantë. Ja si mund të aplikoni


Kanadaja mund të jetë një mundësi e artë për të emigruar. Ky shtet do të jetë i gatshme për të pritur këtë vit 305 mijë banorë të rijnë, për të jetuar dhe punuar nga disa vende të ndryshme të botës.

Ky njoftim është bërë nga Ministri i Emigracionit, Refugjatëve dhe Nënshtetësisë, John Mçallum, i cili deklaroi se departamenti i tij ka për qëllim të përshpejtojë kohën e procesit për emigracionin familjarë, ekonomikë dhe refugjatëve.

Qëllimi i Kanadasë, sipas tij, është që të sjellë emigrantët të cilët dëshirojnë të ndërtojnë një Kanada më të mirë. Nga aplikimi nuk përjashtohen as shqiptarët të cilët mund të aplikojnë në faqen e mëposhtme që do të hapet pas klikimit. Për më shumë informacione klikoni këtu http://www.cic.gc.ca/english/residents/new_immigrants.asp?_ga=1.67965009.1918834391.1458053772
canad