Kanadaja hap kufijntë për emigrantët, ja si mund të aplikoni


Nëse shqiptarët nuk u pranuan në Gjermani, Kanadaja mund të jetë një mundësi e artë për të emigruar.
Ky shtet do të jetë i gatshme për të pritur këtë vit 305 mijë banorë të rijnë, për të jetuar dhe punuar nga disa vende të ndryshme të botës.

Ky njoftim është bërë nga Ministri i Emigracionit, Refugjatëve dhe Nënshtetësisë John McCallum, i cili deklaroi se departamenti i tij ka për qëllim të përshpejtojë kohën e procesit për emigracionin familjarë, ekonomikë dhe refugjatëve.

Qëllimi I Kanadasë, sipas McCallum, është që të sjellë emigrantët të cilët dëshirojnë të ndërtojnë një Kanada më të mirë.

Nga aplikimi nuk përjashtohen as shqiptarët të cilët mund të aplikojnë në faqen e mëposhtme që do të hapet pas klikimit
KLIKONI KETU —> http://www.cic.gc.ca/english/residents/new_immigrants.asp?_ga=1.67965009.1918834391.1458053772
canad