Kamerat e sigurisë kapin diçka të çuditshme në një pompë benzine (VIDEO)

screenshot_1-9-650x340Fillimisht, punëtorët e pompës së benzinës kishin menduar për ndonjë hajdut të mundshëm, por pasi i shikuan pamjet nga kamerat e sigurisë, filluan të dyshonin. Se çfarë mund të jetë ky “objekt” i çuditshëm, as vet punëtorët nuk kanë ndonjë shpjegim, Së pari duket si njeri, por pastaj duket sikur fluturon dhe kjo i ka habitur të gjithë. Policia ka marrë pamjet dhe janë duke analizuar rastin për të ardhur deri tek ndonjë përfundim: