Kamera e fshehur me Muhammed Ali. E pa parë deri më tani [video]

Ky eshte njo shou humoristik i boksierit legjendar Muhammed Ali.njofton lajmeonline.net

Ne nje shkolle ku disa nxenes po pyeteshin per boskierin ne fjale, ai u shfaqet rastesisht, dhe femijet mbeten te habitur se si eshte e mundur.

Shiko Videon…

http://youtu.be/X5iWTj1ySKo