Kamarieri më i shpejtë në botë – VIDEO

0Ky kamerier që do të shini në video me të vërtetë ka një shpejtësi marramendëse në shërbim e tij.

Videoja është filmuar në një restorant në SHBA nga disa klientë, të cilët shohin se sa i shpejtë është ky kamarier. Ai i ka lënë ata pafjalë, pasi për 30 sekonda tavolina është tërësisht e pastruar dhe gati për të pritur njerëzit e tjerë.

Djaloshi është një ndër ata shumë person që udhëtojnë nëpër botë për të mbajtur me para familjen e tij dhe mesa duket është bërë shumë i zoti në këtë punë.