Kam të pasme të mrekullueshme

Sofia Vergara është e njohur për format e saj fizike të mrekullueshme e për këtë arsye u përzgjodh nga revista ‘Women’s Health’ për kopertinë. Në intervistë, aktorja latine tha se e ka shumë të qartë se është një femër seksi.

“Dua të them diçka. Jam njohur gjithmonë për gjoksin dhe kjo më acaron pasi unë kam gjithashtu të pasme të mrekullueshme”, tha kolumbiania.

Vergara shtoi edhe se është shumë e egër në shtrat: “Jam agresive dhe shpresoj që i dashuri im të më shohë si një tigër.”

Gjithashtu, ajo jep një këshillë për të gjitha femrat: “Nuk keni pse të jeni perfekte apo të keni një trup të tonifikuar, por mos rrini në shtëpi pa reçipeta dhe me gjoks varur.”