Kam fjetur me mbi një mijë femra

HENE[1]Hugh Hefner thotë se ka qenë në shtrat me “mbi një mijë” femra gjatë jetës së tij.

Krijuesi i revistës Playboy, tash 86-vjeçar, i cili u martua për të tretën herë në dhjetor, thotë se gjithmonë ka qenë besnik gjatë martesave, por e ka “kompensuar” mungesën e seksit me femra të tjera kur ka qenë i vetëm.

“Me sa femra kam fjetur? Si mund ta di? Mbi një mijë, sigurisht. Kishte zhurmë në jetën time kur u martova, dhe kur isha i martuar kurrë nuk kam tradhtuar. Por e kam kompensuar këtë kur nuk isha i martuar. Ju duhet të qëndroni besnikë”, ka thënë Hefner.