Kaltrina Selimi Tregon Çka Nuk Falë

8Këngëtarja Kaltrina Selimi edhe për këtë fundvit solli për publikun e saj një këngë të re. Kësaj here kënga është baladë e bukur që mbanë titullin, “Nuk të falë” dhe që flet për një dështim në dashuri të cilën ajo nuk mund ta falë.
Sa i përketë paraqitjeve të saja në programet festive, ajo kishte zgjedhur të paraqitej përgjithësisht me fustane të gjatë në të cilat dukej bukur.
Pavarësisht këngës, ajo është e martuar dhe e lumtur me Dritonin, ndonëse jetojnë larg, ai në Londër e Kaltrina në Prishtinë.