Kallashi tregon takimin e parë me një hoxhë (VIDEO)

Besimtarët myslimanë në tërë botën tashmë kanë nisur muajin e Ramazanit.
Në mesin e besimtarëve të shumtë që kanë vendosur të agjerojnë janë edhe shumë fytyra të njohura publike në vendin tone.
Atyre i është bashkangjitur edhe njëra ndër femrat më të paragjykuara të skenës shqiptare, valltarja Donjeta Kosumi e njohur si Kallashi. Gjatë këtij muaji ajo ka vendosur që t’i ndërpresë të gjitha aktivitet e saj edhe pse e pranon që nuk di edhe shumë për fenë së cilës i përket. Donjeta tregon se nuk ka qenë asnjëherë në xhami, duke rrëfyer kështu takimin me një hoxhë për momentin më të vështirë të jetës së saj.
Kush është hoxha që i ka ndihmuar në momentin më të vështirë të jetës së saj, përse është penduar ajo dhe për çfarë do ta kthente kohën mbrapa, përgjigjet e këtyre pyetjeve i gjeni në videon e mëposhtme të emisionit më të shikuar në vend, rrefimin e kallashit mund ta shikoni me poshte:
VIDEO