Kallashi ka vendosur t’i çmendë fansat. Me mëngjes poston një video të nxehtë (Video)


Vallëtarja dhe këngëtarja Donjeta Kasumi e njohur si Kallashi ka vendosur që me mëngjes t’i çmendë fansat e saj. Kallashi është shumë aktive në rrjetet sociale. Ajo në Instagram e Snapchat ka postuar video e fotografi ku duket shumë provokative, Në videon më poshtë mund të shihni se si vallëzon Kallashi me mëngjes.

Kallashi ka vendosur t’i çmendë fansat. Me mëngjes poston një video të nxehtë (Video)


Vallëtarja dhe këngëtarja Donjeta Kasumi e njohur si Kallashi ka vendosur që me mëngjes t’i çmendë fansat e saj. Kallashi është shumë aktive në rrjetet sociale. Ajo në Instagram e Snapchat ka postuar video e fotografi ku duket shumë provokative, Në videon më poshtë mund të shihni se si vallëzon Kallashi me mëngjes.