Kallashi “habitet” me gjoksin e saj gjigant (Foto)

kallashi_1473450255-9148053
Donjeta Kosumi Kallashi ka vazhduar që të ekspozoi gjoksin e saj Këtë ajo e ka bërë gjatë një sërë fotografish që i ka postuar në rrjetin e saj në Instagram.
Por, duket se valltarja dhe këngëtarja ka qenë e befasuar nga vetë gjoksi i saj. E një gjoks me një madhësi kaq të madhe e ka befasuar edhe vetë Kallashin.
kallashi-1_1473450221-1174270
kallashi-3_1473450232-8333984
kallashi-2_1473450226-2168149