Kallashi dhe Xhesika Ndoj më shumë se “shoqe bitch” puthen në buzë


Gjatë intervistës në emisionin “Zonë e Lirë” ku të ftuara kanë qenë këngëtarja Xhesika Ndoja dhe balerina Kallashi kanë shkëmbyer puthje në buzë me njëra-tjetrën, madje kanë thënë se u shijon mjaft.
Ato janë të ftuara për të promovuar klipin e tyre të fundit “Shoqe Bitch”.
AJAJ