Kalimtarët u tmerruan nga ajo që panë buzë lumit…

popo

Ujërat e turbullta të lumit Themes në Londër, kanë sjellë objekte të ndryshme në brigje.

Disa banorë që po bënin xhiron e mëngjesit, janë befasuar kur kanë parë objektin e çuditshëm në një pjesë me baltë.

Fillimisht ata kanë kujtuar se është skeleti i ndonjë njeriu, por pamja nga afër ka zbuluar diçka tjetër, transmeton Telegrafi.

Janë shufrat e metalit dhe një litar që rastësisht e kanë krijuar këtë “skulpturë” që duket si skelet njeriu.

Image