Kalimi i një meteori në qiellin amerikan (Video)

midwest-meteor-green-flash_18987_600x450Një shkëlqim në qiellin e Shteteve të Bashkuara dhe mijëra account Facebook dhe twitter që çmenden. Bëhet fjalë për një topth të zjarrtë që zbret dhe ku shumë njerëz mendojnë se është kalimi i një asteroidi me ngjyrë jeshile. Ngjarja, që ndodhi rreth orës 20 të së premtes, midis Carolinës së Jugut dhe Connecticut është filmuar nga telekamerat e sigurisë së kompanisë ‘Hoppins Automotive’ në Salisbury, Maryland.