Kali qetëson foshnjën, shikojeni reagimin! (VIDEO)

Videoja e mëposhtme shfaqe një foshnje e cila në momentin që një kalë fillun e luan me të, qetësohet dhe reagon në një mënyrë të pabesueshme.
Instinktet e nënës janë shumë të forta në këtë kalë. Vlerësojeni vetë!
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO