Kafshërore! Kamerat filmojnë aktin e turpshëm seksual të burrit me gomarin

Një burrë nga Arkansas, SHBA është vënë në pranga pasi kryente seks në mënyrë të vazhdueshme me gomarin që qëndronte në fermën e fqinjit të tij.

Gjithçka është filmuar nga kamerat e sigurisë.

49-vjeçari Everet Lee Compton është arrestuar pasi kamerat e nxorën zbuluar. Ai fshihej në shkurre dhe mendonte se askush nuk po e shikonte.