Kafja më e fortë në botë “Dëshira e Vdekjes”

kafePër ata që kanë nevojë një kafe të fortë që të zgjohen në mëngjes dhe të koncentrohen në punë gjatë ditës, një kompani amerikane ofron kafen më të fortë në botë, me 200 herë më shumë përmbajtje se kafja e zakonshme.

Sipas “Oddy Central”, bëhet fjalë për kafen e ashtuquajtur “Dëshira e vdekjes”, e cila është aq e fortë sa që në paketim të saj mban shenjën e paralajmërimit kafkën me kocka të kryqëzuar.Kjo kompani i kthen të hollat nëse ju gjeni një kafe të llojit tjetër në botë. 500 gram kushton 19.90 dollarë.