Ka ardhur Lamborghini më i egër dhe më i fuqishëm i prodhuar ndonjëherë (Foto)

Lamborghini është duke festuar 100 vjetorin e lindjes së themeluesit Ferruccio Lamborghini, me një model ultra-ekskluziv.

Vetëm 40 njësi të automjetit Centenario do të prodhohen dhe ato tashmë janë shitur.

Ky model mund të prodhojë 770 kuajfuqi dhe shpejtësinë prej 0 deri në 100km/h e arrin për 2.8 sekonda.

Për Lamborghini, Centenario është thjesht festim i trashëgimisë së themeluesit dhe i traditës.

lambo5lambo4Lamborghinikryesore-780x439