Justin Bieber “zhvishet” për ditëlindje

f.0301113920228_mAi mund të jetë një nga tinejxherët më të famshëm në botë, por Justin Bieber e ka festuar datëlindjen e tij si shumica e 19-vjeçarëve.

Ishte një natë e rëndësishme për këngëtarin, i cili mundi të niste festimet vetëm pas orës 03:00 të mëngjesit kur u kthye në Londër pas performimit në qytetin e Birmingham.

Pas kësaj ai filloi festën me atë që po thuhet se është e dashura e tij Ella-Paige Roberts-Clarke dhe një grumbull tjetër bukuroshesh.

Megjithëse jemi në dimër, tashmë 19-vjeçari zgjodhi të kthehej në hotel vetëm në pantallona./Kosovapress/